onsdag 2. august 2017

Nyttige produkter som det er verdt å ha i veska si



I veskene våre har vi nesten alt mulig: leppestift, lommekniver, neglefiler, frukt, nøkler, dokumenter, bøker … Man kan aldri vite hva man skal trenge, ikke sant? Men det finnes slike ting som blir nyttige for enhver av oss. Nedenfor finner dere mitt obligatoriske sett i veska :)

1. Antibakteriell væske

Ikke alltid har vi tilgang til tradisjonelle hygienetiltak – spesielt hvis vi spiser ofte ute på byen eller bare varmer opp maten på jobb. I slike situasjoner blir det nyttig å ha antibakteriell væske innenfor rekkevidde. Vi kan bruke den også når vi går av offentlig transport.

2. Ansiktsservietter til å fjerne sminke

Vi vet alle at det å sove med sminke på kan ha dårlige konsekvenser for huden vår. Men noen ganger er det veldig fristende å sovne på sofaen foran tv-en om kvelden … Da blir ansiktsservietter til fjerning av sminke en stor hjelp – på noen få sekunder kan vi rense huden og bli kvitt problemet!

3. Håndkrem

Hendenes utseende sier mye om oss selv. Men dårlig vær er en utfordring for huden vår. Om sommeren eller vinteren er det spesielt viktig å pleie den. Uansett årstid er det også verdt å ha med sin favoritthåndkrem.

4. Rosenvann


Ideell som naturlig tonic, uerstattelig i daglig pleie. Fordeler med rosenvann er flere, de viktigste er: regenerasjon av huden, redusering av hovne øyne, å gjøre huden lysere og frisk. Når du kjøper rosenvann i spray, kan du ha glede av dets gunstige virkning hvert øyeblikk :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar