torsdag 10. august 2017

Hvordan se uthvilt ut



Har du noen gang våknet et par dager på rad med en følelse av å være trøtt? Hver av oss har bedre og dårligere dager, men ingen annen enn oss selv må vite det! Her er noen velprøvde metoder for å se ut i midten av uka som om man nettopp har kommet tilbake fra ferie :)

1. Tilfør huden vann

Tilstanden av huden i ansiktet sier om oss nesten alt – har vi sovet lenge nok? Fukter vi huden på riktig måte? Har vi drukket for mye alkohol? Derfor bør det å fukte huden daglig bli en integrert del av din morgen. Hvis du legger vekt på godt utseende, selv om det er dårlige forhold til det, begynn med å vaske ansiktet med kaldt vann. Det skal stimulere blodsirkulasjon og gi huden din signal om at man må begynne arbeidet. Når du har renset huden, bruk serum (jeg anbefaler deg intensivt fuktighetsgivende og regenerererende serum som inneholder olje av hvetespirer). Når den absorberes, klapp tradisjonelt inn sin fuktighetsgivende krem. På den måten skal huden se sunt og friskt ut etter å ha brukt sminke.

2. Tilfør deg selv væske

Det er ikke nødvendig å bruke penger på isotonisk drikke med ukjente ingredienser hvis du kan lage den selv hjemme. Du må bare bruke en teskje honning, halve sitron og vann – det er hjemmelaget isotonisk drikke for deg som du kan ta med på jobb.

3. Ta vare på regelmessige måltider

Den grunnleggende kilden til både velvære og godt utseende er å tilføre kroppen energi – altså næringsrike måltider. Hvis du har opplevd en vanskelig natt, gi opp bruk av kaffe og energidrikker. Overbruk av koffein dehydrerer vår kropp og hud, så hvis du ikke ønsker å ha sprukne lepper, erstatt en ny kopp kaffe med lett fordøyelig måltid.

4. Ikke bruk for mye sminke


Dersom du ønsker å skjule tretthet, ikke bruk sterk makeup – den skal nemlig peke på tegn etter manglende søvn. Prøv å sminke deg lett: i stedet for primer bruk BB-kremen, marker øyenbrynene, mal øyevippene. Du skal sikkert se uthvilt ut og sparer masse tid :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar