mandag 28. august 2017

5 vanligste feil som gjøres i all hast til daglig



1. Man fjerner ikke sminke for natta

Tilstoppete porer, betennelser, forsterket aldringsprosess, kviser … Det er bare noen få resultater av at man ikke fjerner smnke før man legger seg. Ofte skjer det at vi sovner foran tv-en, og det er vanskelig å motivere seg etterpå til å vaske grundig ansiktet. Sengetøy med fette flekker og fett, skinnende ansikt dekket av kviser … Det er utrolig viktig å sørge for å vaske og fukte grundig huden vår to ganger om dagen.

2. Feil fjerning av hybrid manikyr

Hybrid manikyr og pedikyr har blitt svært populære i de siste årene. Og det er neppe overraskende. Løftet om perfekte negler i noen uker er fristende … Men alt har sin ende – også holdbarhet av hybrid :) Og hva da? En stor del kvinner bestemmer seg for å fjerne den selv, ved å rive lakken fra neglene, men de innser ikke hvor store konsekvenser det kan føre til. I beste fall kan du svekke neglene, i verste fall –  permanent skade dem! Derfor følg heller råd fra erfarne kosmetologer når du neste gang skal fjerne hybrid :)

3. Man spiser ikke frokost

Du kjenner sikkert til fordelene med å spise frokost. Derfor vil jeg kanskje overbevise deg til den ved å fortelle om effekter av å hoppe over dette viktigste måltidet? Først og fremst – lavere stoffskifte. Når du har tom mage i noen timer, fungerer kroppen din tregere. Du har det vanskelig å konsentrere deg, er trøtt, og selv når du spiser noe fort, føler du hele dagen at du av none grunn fortsatt er sulten!

4. Man drikker for lite vann

Hvorfor er det så viktig å få i seg tilstrekkelig væske? Kroppen vår består for det meste av vann, og 1,5 liter er bare supplering av det som vi mister i løpet av dagen. Uten passende vanndrikking kan det ikke være snakk om riktig funksjon av hele kroppen, husk det.

5. Man unngår mosjon


Du jobber hardt og klarer ikke å finne tid for trening? Vel, det er en dårlig unnskyldning. Muligheter er flere – man må bare finne dem :) Gå av bussen to stopper tidligere, velg vanlige trapper i stedet for rulletrappa eller heisen. En slik daglig dose av mosjon skal få deg til å føle deg full av energi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar