fredag 14. juli 2017

Bio-kroppspleie


Kaffe
kaffe ikke bra, men å inkludere den i kroppspleie kan gi overraskende resultater.

Koffein og huden

Som du sikkert selv kan konkludere, har koffein som formål å stimulere og vekke. På samme måte virker den på huden – den stimulerer cellene, bidrar til å redusere cellulitter, fett og strekkmerker. Du kan også lage peeling til ansiktet basert på kaffe. Den skrubber død overhud, og koffein fremskynder regenerasjonsprosessen. Regelmessig bruk av en slik peeling hjelper å bli kvitt småfeil og utjevner hudfargen.

Hva trenger vi?

For å lage en nærende peeling av kaffe skal vi trenge malt kaffe, og egentlig dens malte bønner som vi heller kokende vann i, venter til de avkjøles og siler. Hvis du til daglig drikker akkurat en slik kaffe og brygger den ved hjelp av filter, kan du rett og slett bruke rester etter tildligere drukken kaffe, så ingenting blir bortkastet, og du sparer i tillegg penger. Er det ikke en fantastisk løsning?


Laging

Legg kaffegrut inn i en bolle. For at peeling skrubber og fukter men ikke irriterer, trenger du noen olje også – spiselig olivenolje skal fungere perfekt. Hvis det blir peeling for hele kroppen, kan du tilsette et par spiseskjeer sukker. Når du er i dusjen, påfører du en slik masse på enkelte kroppsdeler og masserer forsiktig. Lag en slik peeling maksimalt en gang i uka.
Hva er det første du gjør når du våkner? Hvis du slik som meg ikke kan forestille deg en morgen uten kaffe, og i tillegg liker du ikke å betale for mye, er du på riktig sted. Selvfølgelig er for mye 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar