mandag 27. november 2017

DE BESTE ØYENSKYGGEPALETTENE FOR MINDRE ENN 50 PLN


 Begynnelsen av sminkeeventyret er ikke en enkel sak. Produsenter av kosmetikk oversvømmer oss fra alle kanter med masse ulike valg, og ofte er det vanskelig å finne seg i alt dette. Hvis du ikke vet hva du må bestemme deg for, eller er redd for å bruke en skyhøy sum på poulære paletter, les nødvendigvis denne artikkelen!


La oss starte med det grunnleggende
Det er åpenbart at hver av oss ser etter noe annet, liker noe annet og legger vekt på noe annet. Likevel finnes det noen grunnleggende kriterier som det er verdt å følge når man velger øyenskygger: pigment, holdbarhet og mulighet til å blande dem. Det er godt hvis kosmetikk samtidig ikke drysser (pandaer er søte, men jeg vet ikke om du ønsker å bli en av dem) og ikke tvinger til å spise puss fra veggene etter kjøp. ;) Sjekk hvilke paletter det er verdt å se nærmere på.

Eye Artist Luxury Cosy Nude
Astor
Det er en palett med 5 skygger i nude-toner. Farger, bortsett fra mørkbrun, er ørfine og milde, så det er vanskelig å ødelegge effekten med dem. Skyggene drysser ikke, og i tillegg er de perfekt matte (+en vakkert skinnende gullfarge). De egner seg som base på øyet, men man kan like godt lage full makeup ved hjelp av dem. I pakken mottar vi en primer til øyelokker som bidrar til at vi kan nyte et vakkert utseende hele dagen.
Pris: ca. 25 PLN/5,80 EUR

Golden Bar Eyeshadow Palette
I Heart Makeup
Her får vi 16 flotte lyse skygger. To av dem ble forstørret og egner seg perfekt til å lyse opp steder rundt øyenbryn, kinnebein eller leppene. Vakre, tydelige farger med mye pigment understreker perfekt iris. Spesielt den som er grønn. Skyggene drysser ikke, og man trenger ikke å være en stor ekspert for å blande dem fint. Man må imidlertid bemerke at ved hjelp av denne paletten gjør vi nok ikke full makeup. Det er godt å ha fra før noen matte skygger i naturlige toner. I denne serien finner vi ulike farger.
Pris: ca. 40 PLN/9,30 EUR

I Divine Palette
Sleek Make Up
Også her har vi flere varianter av paletten, så alle finner noe for seg. Skygger er veldig holdbare, de har intensivt pigment og blandes godt. De fører ikke til „panda-effekt”, så du kan føle deg komfortabelt hele dagen. ;) Jeg kan til og med risikere og si at denne paletten ikke skiller seg ut fra andre dyrere paletter.

Pris: ca. 40 PLN/9,30 EUR

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar