torsdag 22. desember 2016

Redning for tynt hår

Vi ønsker å nyte slank midje, slanke lår og flat mage. Men flatt og blottet for volum hår interesserer oss overhodet ikke. Vi ønsker å ha håret i XXL størrelsen. Hvordan gjøre det?

Sjampo og balsam

Tynt hår skal vaskes og næres veldig forsiktig. Tynt hår liker ikke å bli gnidd sterkt og raskt. Derfor er det best at du først setter sjampo på hånda og blander den med litt vann og etterpå påfører på håret. Masser forsiktig med fingertuppene, men ikke gni selve håret. Skyll hodet. En slik vask er varsom for hårets struktur, hårtupper ødelegges ikke og tørkes ikke ut.
Påfør balsam på hårlokker fra ørehøyden og ned til hårtuppene, børst håret med fingrene. På den måten skal nærings- og regenererende stoffer virke på den delen av håret som faktisk er ødelagt, og delen ved hodebunnen blir ikke flatt.

Bølger

På tynt hår er de en drøm, for de gir håret ønsket volum. Enklest får du en slik effekt ved å rulle håret opp på hårruller om kvelden. Om morgenen ta dem av og børst med fingrene.

Pannelugg


Den er så klart anbefalt i tilfellet tynt hår. Skyggelagt, gredd til side, forårsaker at hårlokker faller på ansiktet og dukker opp rundt øynene. Dette skaper optisk større volum av frisyren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar