mandag 12. desember 2016

DIY: makeup i en rock stil

Sterke lepper, tydelig blikk og feilfri hud – en slik makeup hersker nå på forsider til de mest populære ukebladene som „Vogue”, „Elle” eller „Glamour”. Hvordan lage den?

Glatt hud

Bruk flytende oppstrammende primer, og under øynene en tone lysere concealer som lysner opp. Påfør den i form av en trekant slik at dens spiss befinner seg på høyden av kinnbein. Klapp et tynt lag av kosmetikk og forsiktig gni grensene av det lysnede området. Mørke ringer forsvinner, og huden vil fremstå som uthvilt. Skap forsiktig kontur i ansiktet. Pøfør litt blush på kinnbein, og nedenfor påfør bronzer. Bruk pudder for at makeup sitter lenger.

Tydelig blikk

Pøfør beige øyenskygge på øvre øyelokk, i det innerste hjørnet skinnende lys brun, og i det ytterste mørkere, også skinnende. Med samme øyenskygge marker også nedre vippekant. Gni alt godt slik at overganger mellom ulike øyenskygger blir usynlige. Legg mascara på øyevipper to ganger, og til slutt gjør øyenbrynene litt mørkere.

Intensive lepper

For å oppnå tydeligere effekt velg matt leppestift. Til å begynne med klapp inn litt primer og etterpå bruk pudder. Slik forberedte lepper smink med leppestift.

Ferdig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar