mandag 26. september 2016

Hvordan beskytte huden mot post-ferie-syndrom?

Du kjenner det godt og vet at din strålende, solfylte hud kan i løpet av et par uker etter sommeren miste hele sommerglansen. Hvorfor skjer det og hvordan kan man beskytte seg mot det?

Post-ferie-syndrom er et resultat av sollysets virkning, tørr luft og for lang kontakt med salt- eller klorvann. Huden forsvarer seg mot skadelige faktorer og begynner å gjøre overhudens hornlag tykkere. Det begynner å opstå hudormer som kan bli til akne, huden får en gusten farge, blir grov, svært uttørket og begynner å flasse.
En utmerket behandling som beskytter mot post-ferie-syndrom er grovkornet peeling som beskytter huden mot tidlig aldring, for den virker som en kraftig antioksidnt. Den forebygger danning av misfarginger og beskytter cellulær DNA. Det er også lurt å bruke mesoterapi ved hjelp av hyaluronsyre. Huden blir på den måten motstandsdyktig mot virkningen til skadelige faktorer, den tørker ikke ut og ser pen ut. Det er også godt å skaffe seg kosmetikk med hyaluronsyre som pleier overhuden og gjør den tett, noe som spiller en veldig viktig rolle i å opprettholde hudens riktige fuktighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar