mandag 5. september 2016

Hvem er long bob den beste frisyren for?

Long bob er en av de mest populære frisyrene denne sesongen! Det er nettopp den de mest berømte kjendisene og bloggerne har satset på! Sjekk om såkalt lang bob passer også til din type skjønnhet!

I lang tid har det ikke vært en slik frisyre som i så utrolig raskt tempo gjorde en slik karriere! Den var velkjent og populær for flere år siden, nå har den kommet tilbake på de største internasjonale visningene, og verdensberømte stjerner og kjendiser kan også skryte av den. Vil du få vite hvem og hvorfor bør prøve ut long bob?

LONG BOB OMBRE

Frisyren til cirka skuldrene, litt bølgete med ekstra ombre-effekten. Det er nettopp dette valget som oftest tas av kvinner som fortsatt liker omre-effekten! Ikke noe overraskelse! Takket være kombinasjonen av farget hår med lang bob-fasongen får vi en veldig karakteristisk og iøynefallende frisyre.
Husk på at overgangsgrad mellom farger i enkelte partier av håret ikke blir for voldsom, for den kan føre til en unaturlig slutteffekt. I tillegg skal man huske at det hvordn håret er satt opp og rullet, forårsaker større kontrast mellom f.eks. brun og lys blond farge.

LANG BOB MED PANNELUGG

Og her må man være spesielt forsiktig! Dere må huske på at lang bob ser bra ut hos folk med rundt ansikt, men da lar vi panneluggen være i ro! Et hyppig resultat av slike eksperimenter er nemlig et lubbent ansikt, og man kan til og med gjøre hele kroppen optisk tykkere. Long bob med pannelugg antas riktignok for å være en av de mest jenteaktige og naturlige frisyrene som gjør folk yngre, men alltid prøver vi å finne den gylne middelvei.
Hvis ansiktet ditt er spesielt rundtaktig, og du ønsker deg bob med pannelugg bestem deg for den i sterkt rett versjon. Det skal ikk føre til ytterligere forkorting og fortykkelse av ansiktet, tvert imot du skal se moteriktig og elegant ut. En slik styling passer best til folk som har litt trekantet ansikt, og også dem som ikke kan skryte av spesielt tykt hår.

LANG BOB MED PANNELUGG TIL SIDE

Denne frisyren sammen med pannelugg gredd til side er også en av de store hitene i de siste månedene. Ærlig talt passer denne hårfasongen til nesten hvert ansikt, og du trenger ikke å grue deg til at den går av moten. Med selve lengden på panneluggen kan vi også eksperimentere: enklest kan vi rulle den på børsten, rette den eller klippe den ujevnt. Egentlig er hver versjon mulig hvis du bare selv føler deg komfortabel og stillig med den.
Riktignok er det en frisyre som passer til alle typer ansiktstrekk, men den velges oftere av personer med delikate, snarere avlange ansiktstrekk. Bob er sikkert et fint alternativ for å friske litt opp sin nåværende frisyre og samtidig ikke innføre sterke endringer som du ikke spesielt ville like.

Nødvendigvis tenk selv og snakk med deres frisør om hva slags bob ville være den beste for dere. Det er nemlig flere varianter av denne frisyren: klassisk, med rett pannelugg, med pannelugg gredd til side, flerfarget, med ekstra ombre-teknikk, symmetrisk eller med flere trinn. Det er opp til dere hva dere velger, men husk at et slikt valg kan medføre flere fordeler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar