onsdag 8. mars 2017

Krem og serum – få kjenne de viktigste forskjellene

Serum er noe annet enn krem. Når du er mer enn 40 år gammel, bør du innføre det i daglig pleie. I denne alderen vises det nemlig første endringer knyttet til sol, lavere fuktighet, forverring av tilstanden til fibrene og elastin. Til å begynne med bruk serum enkelte steder, og etter at du fyller 55 år, inkluder dette skjønnhetsmiddelet i daglig hudpleie.

Hva skiller serum fra krem?

Først og fremst antall og kvalitet på aktive ingredienser. Serum er betydelig rikere, mer konsentrert, absorberes bedre og mer effektivt gjenoppbygger ulike typer skader. Avgengig av sammensetning fyller det ut manglende fuktighet, reparerer skader etter sol, lindrer irritasjoner og framskynder helbredelse. Det har lettere konsistens, vanligvis i form av gelé, noe som forårsaker at ingredienser mer effektivt og raskere trenger dypt inn i huden.

Hvordan bruke det?


Serum brukes alltid i tillegg til krem. Først påfører vi serum og deretter en krem som er tilpasset vår hudtype. Det er best å bruke det for natta etter å ha renset huden nøyaktig. Serum skal påføres først på kinnene, pannen, haken og halsen på høyre og venstre side. Det er svært viktig å bruke det også rundt øynene og på øyelokkene. Serum skal klappes nøye inn, og etter et par munutter når kosmetikken blir absorbert, skal man påføre kremen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar