tirsdag 15. november 2016

Ønsker du å beholde ung alder? Ta vare på huden før søvn

Når du faller i søvn, begynner kroppen din å regenereres, det senkes nivå av kortisol – hormon som er knyttet til stress som negativt påvirker helsa og utseendet. Det øker derimot mengde av fordelaktig melatonin som ødelegger frie radikaler som fører til skader av celler og deres raskere aldring. Derfor fornyes huden under nattlig avslapping mye mer intensivt enn i løpet av dagen. Og det er nettopp derfor det er verdt å passe på den rett før søvnen.

Kveldsrutine

For å våkne om morgenen utrolig vakker er det ikke nok å trekke dyna over hodet. Det trengs riktig støtte. Før du går til sengs, slapp av i badekaret, og deretter forbered huden til å motta nyttige ingredienser ved å vaske den fra alt dette som samlet seg på den i løpet av dagen.

Det første trinnet skal bli nøyaktig, flertrinns fjerning av makeup. Først rens huden med bomullsdotter fuktet med micellar vann, deretter bruk toner som vil gjenopprette riktig pH. Så påfør en nærende maske. Til slutt påfør passende krem på huden på ansiktet, halsen og brystet. Slik forberedt hud er klar til søvn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar