tirsdag 30. august 2016

Er jojobaolje bra for huden vår?

Jojobaolje er en av de mest populære oljene som brukes for hudpleie. Ikke uten grunn! Den er en av de mest dyrebare hudpleieoljene. Finn ut hvorfor den er så bra for huden vår.

Utmerket fuktighet

Jojobaolje beskytter huden perfekt mot tap av fuktighet og skadelig påvirkning fra ytre faktorer. Beskyttende belegg som lages av den, er på grunn av sine egenskaper så lik menneskelig sebum fra talgkjertlene at den mottas og tåles veldig lett.  Man kan gni noen dråper jojobaolje i huden på ansiktet og andre kroppsdeler, spesielt dem som er utsatt for uttørking.

Hjelp for fet hud

Jojobaolje regulerer utskillelse av sebum og også framskynder regenerering av hudceller og lindrer alle betennelser. På den måten gjenvinner huden pent utseende, er ren og har mindre tendens til skader. I tilfelle flass, eksem og psoriasis virker den fuktende og lindrende og utgjør bakteriostatisk middel.

Motgift mot solbrenthet

I mange år har jojobaolje blitt brukt til å lindre solbrenthet, behandle varmeutslett og andre mindre hudirritasjoner. Den inneholder B-vitaminene som hjelper å kontrollere skader og effektivt reparerer huden. Under et beskyttende lag med det voksaktige stoffet blir huden frisk mye raskere.

Hjemmemetode for sprukne lepper

Jojobaolje kan med hell overta plass til leppepomade som sannsynligvis er laget på grunnlag av vaselin. Voksaktig substans utgjør barriere som effektivt sperrer fuktighet og holder leppene myke og elastiske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar