mandag 2. november 2015

Håndpleie om høsten

Når kalde dager kommer, er våre hender særlig utsatt for uttørking, derfor krever de tilpasset pleie. På høstdager, når lufta er tørrere og kaldere, blir huden tørr fortere. I forbindelse med dette blir den også utsatt for rødhet og sprekker.



Hvis man vil beskytte hånd hud, må man ikke glemme riktig hygiene. Vaske hendene med varmt vann og bruke hånd kremer er gamle og velprøvde metoder for å beskytte hendene mot frysing. Men det er også et spørsmål som sikkert flere av dere stiller seg selv:

Hvilken krem skal man velge?


Det er best å velge en krem som virker regenererende og samtidig beskytter mot ytre faktorer. Spesialister anbefaler særlig kosmetikk som er basert på mandler og honning fordi den regenererer og gjenoppbygger hudens naturlige lipidbarriere også.

Hva skal du gjøre når du fryser i hendene?


En feil som man gjør som oftest er å impulsivt ta hendene inni het vann eller på oppvarmet radiator. Dette fører til uttørking av den sensitive hånd huden. Det beste å gjøre er å varme hendene opp gradvis. Ta dem inni lunkent vann først og øk temperaturen deretter. Når du varmer dem opp allerede, påfør tykt lag fettende krem på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar