torsdag 7. april 2016

Hvilke tabber gjør du mens du gjør makeup?

Hemmeligheten av en perfekt makeup er å velge riktig base. Den skal ikke bare maskere ufullkommenheter på huden, men også lysne, fukte og pleie den. Derfor - til tross for rikt utvalg - er det å velge perfekt base en riktig utfordring. Vårt formål er å ha det perfekte utseende som jentene fra glamorøse magasiner. Man tar altså tykk lag sminke på ansiktet og får en effekt som har motsatt virkning. Istedenfor silkemyk hud dannes det en stygg maske.

Mange kvinner kan ikke tilpasse sminkebase til hudfargen sin. De bruker som vanlig mørkere nyanser og vil dermed få effekt av mer solbrent hud, men dette er en feil. Man må huske på at basen blir mørkere i løpet av dagen og det bevirker at den skiller seg fra resten av kroppen enda mer. Derfor bør den alltid være en nyanse lysere enn hudfargen din.
senso duo

Et annet viktig spørsmål er maskering av misfarginger, kviser, og skygger under øyne. Tykk konsistens av basen gjør at ufullkommenheter som vi ville skjule, blir enda mer synlige. Vi bør bruke riktig tilpasset dekkstift på disse stedene; en ting som gir oss den ønskede virkning.

For å oppsummere: å finne en riktig sminkebase er nøkkelen til det perfekte utseende. Men selv den perfekt utvalgte basen kan spolere hele sminken når den legges feil. Følg instruksjonene mine nøyaktig og du skal sikkert se bra ut.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar